Veneen talvitelakointi Inkoossa Länsi-Uudellamaalla

Veneliike Marengo Oy tarjoaa suojaisaa talvitelakointia Inkoossa monenlaisille veneille.

 

Saat meiltä tarvittaessa myös veneiden kuljetukset ja huollot. Palvelualueemme kattaa Länsi-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Veneelle paikka talveksi

Marengo Oy pitää veneesi turvassa ja suojassa koko talvikauden ajan. Voit valita talvisäilytyksen joko venehallimme kylmätiloista tai pihan puolelta. Kylmä säilytyshalli tarjoaa suojan tuulelta ja tuiskulta. Ulkona säilytettävät veneet suojaamme perusteellisesti esimerkiksi pressulla.

 

Moottorit pidämme erikseen kuivassa, hyvin ilmastoidussa tilassa. Irrotamme myös akun asianmukaista säilytystä varten.

 

Pystymme tarjoamaan telakointipalvelut aina 10 000 kg:n veneisiin asti. Ota yhteyttä − kerromme mielellämme lisää!

Näin säilytät venettä

Venettä voi säilyttää talvikaudella ulkotiloissa tai kylmissä tiloissa, kunhan vene saa kuivua hyvin ennen pakkasia.

 

Ajathan veneen polttoainesäiliön mahdollisimman tyhjäksi kauden päätteeksi. Säiliö kannattaa tämän jälkeen täyttää tuoreella polttoaineella moottorin huollon yhteydessä. Saat meiltä myös moottorihuollot niin halutessasi.

Lue lisää huolloista

Veneiden kuljetukset tarpeen mukaan

Hoidamme halutessasi veneen kuljetuksen talvisäilytykseen ja sieltä pois. Palvelumme kattaa myös muut veneiden kuljetukset ympäri Suomen aina 2 700 kilogrammaan saakka. Jos esimerkiksi olet myymässä tai ostamassa venettä, kannattaa kysyä siirtokuljetusta meiltä!

 

Käytämme siirroissa ja kuljetuksissa trailereita ja muuta soveltuvaa kalustoa. Ammattitaitomme avulla varmistamme sen, että vene pysyy koko kuljetuksen ajan hyvässä kunnossa.

Pyydä tarjous

Tutustu myös huoltopalveluihimme

Huollamme ja korjaamme veneet pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Palvelumme kattaa muun muassa moottorihuollot, lasikuitutyöt, hiekkapuhallukset ja alumiinihitsaukset. 

 

Jos haluat varmistaa veneen moottorin säilymisen hyvässä kunnossa, varaa meiltä vuosihuolto! Suosittelemme vuosihuollon tekemistä syksyllä, kun venettä ollaan laittamassa talviteloille. 

Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä!

Veneiden huollot