Moottorihuollot ja muut venehuollot Inkoosta

Veneliike Marengo Oy tekee moottorihuollot ja muut venehuollot ammattitaidolla. Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Palvelemme asiakkaita Inkoossa, läntisellä Uudellamaalla sekä pääkaupunkiseudun alueella.

 

Voit varata ajan huoltoon helposti puhelimitse. Voit myös lähettää sähköpostia, niin soitamme sinulle huoltoajan sopimiseksi!

Yhteystiedot

Veneiden moottorihuoltojen merkkiliike

Marengo Oy tekee veneiden moottorihuollot asiantuntemuksella. Olemme Torqeedon, Hondan ja Suzukin valtuutettu huoltoliike, mutta huollamme tarvittaessa myös muita merkkejä. Teemme moottorien kausihuollot moottorivalmistajan huolto-ohjeiden mukaisesti ja käytämme ainoastaan alkuperäisosia. 

 

Moottori kannattaa huollattaa merkkiliikkeessä, sillä siten valmistajan sille myöntämä takuu pysyy voimassa. Säännöllisen huollon avulla moottori myös säilyy hyvässä kunnossa ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Huomioithan, että takuun säilyminen edellyttää asioimista juuri kyseisen merkin merkkiliikkeessä.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Moottorin vuosihuolto

Veneen moottori on hyvä huoltaa yleensä vähintään kerran vuodessa syksyllä. Jos tuot meille veneen syyshuoltoon, laitamme sen kuntoon seuraavaa veneilykautta varten.

Huolto sisältää yleensä:

  • moottoriöljyn

  • öljynsuodattimen

  • vaihteistoöljyn

  • voitelukohteiden rasvauksen

  • vaihtotyöt

  • makeavesihuuhtelun

  • polttoainesuodattimen

  • vedenerottimen

  • säilöntäaineet.​

Huolehdimme tarvittaessa myös veneen ja moottorin talvisäilytyksestä.

Lue lisää talvisäilytyksestä

Muut veneiden huollot ja korjaukset

Teemme ammattitaidolla kaikenlaiset veneiden huollot ja korjaustyöt. Voit sopia kanssamme niin moottorivian korjauksesta kuin esimerkiksi lisävarusteiden asentamisesta.

 

Meiltä onnistuvat myös runkokatsastukset, lasikuitutyöt, hiekkapuhallukset ja alumiinihitsaukset. Ota yhteyttä ja varaa aika huoltoon!

Yhteystiedot

Vakuutusyhtiöiden kumppani

Korjaamme veneitä yhteistyössä suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos veneesi moottori on kastunut tai vene on vaurioitunut muuten, ota meihin yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Autamme estämään lisävaurioiden syntymisen. 

 

Voit tehdä vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöllesi yleensä verkossa tai puhelimitse. Huomaa, että vakuutusyhtiö saattaa pyytää valokuvia vauriosta. Ole yhteydessä omaan vakuutusyhtiöösi, niin saat tarkemmat ohjeet. Samalla voit tarvittaessa tarkistaa vakuutusturvasi laajuuden.